Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Payroll specialist

Helsinki

Apply

Oletko palkanlaskennan ammattilainen, jolla on kiinnostusta prosessien kehittämiseen ja ymmärrystä taloushallinnon tehtävistä?

Haemme yhteistyössä palkanlaskennan moniosaajaa vakituiseen tehtävään.

Tehtäväsi käsittävät 110 henkilön palkkahallinnon, kuten tunti- ja kuukausipalkkojen laskennan ja maksatuksen, raportoinnin, sekä muita palkkahallintoon liittyviä tehtäviä. Käsittelet matkalaskuja, ylläpidät henkilö- ja työsuhdetietoja palkanlaskenta- sekä tuntikirjausjärjestelmässä ja osallistut palkkahallinnon kehittämiseen. Lisäksi osallistut taloushallinnon tehtäviin. Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja raportoit yrityksen CFO:lle.

Toivomme että olet toiminut palkanlaskennassa vähintään kaksi vuotta ja sinulla on työtä tukeva koulutus. Lisäksi sinulla on kokemusta työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinnasta. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta ja hän on motivoitunut kehittämään toimintaa. Aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä CGI V10- järjestelmästä katsotaan eduksesi

Merimalla pääset työskentelemään kotimaiseen ja vakavaraiseen yritykseen, osaksi heidän menestystarinaansa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistä 29.3. yhteistyökumppanimme Baronan sivuston kautta osoitteessa: Hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Finance rekrytointikonsultti Jenni Still

Design Manager

Apply

Design Managerin tehtävässä otat vastuun Meriman suunnittelun strategiasta ja kehityksestä. Toimit Meriman sisustusalueiden pääsuunnittelijana varmistaen laadun ja yhdenmukaiset käytännöt. Teet tiiviisti yhteistyötä projektiorganisaatiomme, tuotannon sekä muiden sidosryhmien kanssa ja osallistut tarvittaessa asiakaspalavereihin. Etsit aktiivisesti suunnittelun yhteistyökumppaneita, osallistut tarjouskyselyihin sekä suunnittelusopimuksien laatimiseen. Seuraat ja ohjaat myös alihankkijoiden suunnittelutyötä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on laajaa kokemusta ja osaamista laivojen sisustusalueiden suunnittelusta. Olet kokenut esimies, ohjaat tiimejä tavoitteellisesti ja kykenet jatkuvasti etsimään uusia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja. Joukkoomme sopii parhaiten joustava tiimipelaaja, joka reagoi vaihtuviin tilanteisiin nopeasti. Hallitset AutoCadin sekä 3D-suunnittelun ja käytät arjessa sujuvasti englantia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Meriman rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset. Meriman tilauskanta on laaja ja pitkälle tulevaisuuteen ulottuva, ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia. Pääset työskentelemään vakaavaraisessa perheyrityksessä, joka tähtää kansainväliseen kasvuun erinomaisen maineen siivittämänä. Toimipaikkasi voi sijaita Helsingissä tai Turussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Design Manager ”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell (puh. 050 590 7053) arkisin klo 8-16.

Project Manager

Suomi, Eurooppa

Apply

Projektipäällikkönä vastaat vaativien laivasisustusprojektien johtamisesta sekä tuloksellisesta ja laadukkaasta läpiviennistä. Tehtävään kuuluu mm. kokonaistoimitusten suunnittelu, aikataulutus, resursointi, ohjaus ja koordinointi, muutosten hallinta, sisäinen raportointi sekä raportointi asiakkaalle. Projektin talouden hallinta sekä erityisesti kustannusten seuranta ovat tärkeässä roolissa. Projektipäällikön tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin, suunnittelun, oston, tuotannon sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee projektista riippuen Suomessa tai muualla Euroopassa.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet kiinnostunut haastavista projekteista, projektityöskentely on sinulle tuttua ja osaat puuttua asioihin nopeasti ja ajoissa. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta laivanrakennusprojekteista
 • kokemusta vaativista projektinhallintatehtävistä
 • kokemusta esimiestehtävistä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamisuutta ja joustavuutta
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • suunnittelu- ja organisointikykyä
 • matkustusvalmiutta

Arvostamme:

 • vahvaa esimiesosaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
 • yrittäjämäistä asennetta

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Project manager”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell maanantaisin kello 12.00 – 15.00 välisenä aikana (puh. +358 50 5907053).

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.