Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Design Manager

Apply

Design Managerin tehtävässä otat vastuun Meriman suunnittelun strategiasta ja kehityksestä. Toimit Meriman sisustusalueiden pääsuunnittelijana varmistaen laadun ja yhdenmukaiset käytännöt. Teet tiiviisti yhteistyötä projektiorganisaatiomme, tuotannon sekä muiden sidosryhmien kanssa ja osallistut tarvittaessa asiakaspalavereihin. Etsit aktiivisesti suunnittelun yhteistyökumppaneita, osallistut tarjouskyselyihin sekä suunnittelusopimuksien laatimiseen. Seuraat ja ohjaat myös alihankkijoiden suunnittelutyötä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on laajaa kokemusta ja osaamista laivojen sisustusalueiden suunnittelusta. Olet kokenut esimies, ohjaat tiimejä tavoitteellisesti ja kykenet jatkuvasti etsimään uusia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja. Joukkoomme sopii parhaiten joustava tiimipelaaja, joka reagoi vaihtuviin tilanteisiin nopeasti. Hallitset AutoCadin sekä 3D-suunnittelun ja käytät arjessa sujuvasti englantia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Meriman rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset. Meriman tilauskanta on laaja ja pitkälle tulevaisuuteen ulottuva, ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia. Pääset työskentelemään vakaavaraisessa perheyrityksessä, joka tähtää kansainväliseen kasvuun erinomaisen maineen siivittämänä. Toimipaikkasi voi sijaita Helsingissä tai Turussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Design Manager ”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell (puh. 050 590 7053) arkisin klo 8-16.

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.