Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Kirjanpitäjä

Helsinki

Apply

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme pääkonttorillemme Helsinkiin

Kirjanpitäjää

Tehtävä on määräaikainen kuusi (6) kuukautta ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat mm. kuukausittain tehtävät kirjanpidon muistiot, reskontrien täsmäytys pääkirjaan, kuukausittaiset alv-tilitykset sekä sijoitusten raportointi ja arvostuskirjaukset tarvittaessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muiden kuukausi-ilmoitusten tekeminen (verottaja, tilastokeskus, tulli) sekä maksuliikenteen hoito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. yo-merkonomi/tradenomi sekä aiempaa kokemusta vähintään viiden vuoden ajalta keskisuuren yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Pääasiallinen työkalujasi on V10 -järjestelmä, jonka aikaisempi käyttö on ehdoton plussa.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.12.2020 rekrytointikumppanimme Baronan palveluussa klikkaamalla “hae paikkaa” tämän tekstin alapuolella. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Hae paikkaa

 

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.