Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions

Business Controller

Helsinki

Apply

Yrityksen kasvaessa haemme taloushallintoomme kokenutta Business Controlleria. Tehtävässä työskentelet aktiivisesti lähellä liiketoimintaa, yhteistyössä projektien ja tuotannon johdon kanssa. Tuet heitä päätöksenteossa tuomalla talouden näkökulmasta lisäarvoa toiminnan seuraamiseen ja johtamiseen. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat säännöllisten raporttien ja erilaisten ad-hoc raporttien tuottaminen sekä kustannusten seuranta ja analysointi. Raportointiprosessien ja
-järjestelmien kehittäminen, ohjeiden tuottaminen ja vastuuhenkilöiden sparraaminen ovat tärkeä osa toimenkuvaasi. Osallistut myös budjetointiin ja investointien laskentaan ja seurantaan. Eduksi on, jos pystyt osallistumaan tilinpäätöksen laadintaaan ja sijaistamaan ulkoisen laskennan ja maksuliikenteen tehtävissä.

Olet hakemamme henkilö, jos olet kerryttänyt useamman vuoden ajan kokemusta sisäisestä laskennasta, talouden suunnittelusta ja raportoinnista. Tärkeää on myös, että ymmärrät projektiliiketoiminnan luonteen ja lainalaisuudet. Olet taitava analysoimaan tietoa ja ymmärtämään numeroiden taustoja. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuullisesti, ja olet positiivinen ja aktiivinen vuorovaikuttaja, joka työskentelee joustavasti erilaisten persoonien kanssa. Olet kehittäjähenkinen, haastat pelottomasti totuttuja toimintatapoja ja puutut nopeasti epäkohtiin. Omaat vahvat IT-taidot ja varsinkin Excelin hallitset erinomaisesti. Työskentelet sujuvasti myös englanninkielellä, eikä matkustaminen silloin tällöin ole ongelma.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät kansainvälisessä ja vakavaraisessa yhtiössä. Pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan ja kehittämään jatkuvasti omaa osaamistasi. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Heikinlaaksossa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.10. mennessä sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Business Controller”.

Kesätyöntekijöitä 2020 laivanrakennusalan projektiliiketoimintaan

Turku, Rauma

Apply

Työnjohto ja projektikoordinointi

Etsimme kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään projektiliiketoimintamme parissa erikoistuen joko työnjohdollisiin- tai koordinointitehtäviin. Työpaikat sijaitsevat yhtiömme toimipisteissä Turun ja Rauman telakoilla.

Työt koostuvat monipuolisista työnjohdollisista tai koordinointiin liittyvistä tehtävistä, joihin perehdytämme valittavat henkilöt. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen, osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Ideaalihakijamme on teknisen alan opiskelija, joka etsii itselleen mahdollisuutta kerryttää kokemusta työnjohtoon tai projektiliiketoimintaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta. Tärkeässä asemassa ovat myös hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen rakennusalalta tai koordinointitehtävistä sekä hyvän teknisen ymmärryksen. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä.

Toivomme hakijalta:
• Joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan
• Hyviä kommunikointi- ja organisointi taitoja
• Hyvät IT-taidot, mm. Microsoft Office

Eduksesi katsomme:
• Kyvyn lukea erilaisia teknisiä piirustuksia

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kartuttamaan arvokasta osaamista projektiliiketoiminnasta. Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset haastamaan itsesi. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työ voi alkaa touko-kesäkuun aikana 2020 ja kestää sopimuksen mukaan 3-4 kuukautta. Työsuhteen jatkoa katsotaan kesän jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Kesätyöntekijä/paikkakunta jolle haet”.

Project Manager

Suomi, Eurooppa

Apply

Projektipäällikkönä vastaat vaativien laivasisustusprojektien johtamisesta sekä tuloksellisesta ja laadukkaasta läpiviennistä. Tehtävään kuuluu mm. kokonaistoimitusten suunnittelu, aikataulutus, resursointi, ohjaus ja koordinointi, muutosten hallinta, sisäinen raportointi sekä raportointi asiakkaalle. Projektin talouden hallinta sekä erityisesti kustannusten seuranta ovat tärkeässä roolissa. Projektipäällikön tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin, suunnittelun, oston, tuotannon sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee projektista riippuen Suomessa tai muualla Euroopassa.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet kiinnostunut haastavista projekteista, projektityöskentely on sinulle tuttua ja osaat puuttua asioihin nopeasti ja ajoissa. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta laivanrakennusprojekteista
 • kokemusta vaativista projektinhallintatehtävistä
 • kokemusta esimiestehtävistä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamisuutta ja joustavuutta
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • suunnittelu- ja organisointikykyä
 • matkustusvalmiutta

Arvostamme:

 • vahvaa esimiesosaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
 • yrittäjämäistä asennetta

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Project manager”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell maanantaisin kello 12.00 – 15.00 välisenä aikana (puh. +358 50 5907053).

Site Supervisor

Suomi, Europpa

Apply

Nyt Sinulla on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään maailman hienoimpien laivojen sisustusalueiden parissa. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet kiinnostunut haastavista projekteista ja haluat viedä tiimiä dynaamisesti kohti yhteistä päämäärää.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäiset työnjohtotehtävät laivojen sisustusalueilla varmistaen omalta osaltasi alueiden valmistumisen aikataulussa, laadukkaina sekä annetussa budjetissa.

Säännöllinen vakituinen työntekopaikkasi sijaitsee projektista riippuen joko Suomessa tai muualla Euroopassa.

Site Supervisorin roolissa menestyminen edellyttää, että:

• ymmärrät laivan eri tuotantovaiheiden vaikutukset oman alueesi töille
• osaat suunnitella alueesi työaikataulun ja toteuttamaan suunnitelman aikataulun mukaan
• osaat mukauttaa alueen rakennustapaa aikataulutavoitteen saavuttamiseksi
• pystyt lukemaan sekä kaavioita että asennuskuvia, erotat rakenteet ja yksityiskohdat
• pystyt sekä tiimisi että johdettaviesi kanssa suunnittelemaan työkuvissa esitettyjen rakenteiden toteuttamisen
• osaat toteuttaa monimutkaisia rakenteita mahdollisesti myös puutteellisella suunnitteluaineistolla
• pystyt mukauttamaan kuvattuja rakenteita muuttuneisiin olosuhteisiin
• pystyt neuvottelemaan tarvittaessa asiakkaan kanssa vaihtoehtoisista toteutustavoista
• varmistat ja ennakoit asennustyön vaatiman materiaalivirran
• kykenet pitämään tehokkaita työmaapalavereita eri sidosryhmien kanssa tuottaen niistä selkeät ja tavoitteelliset muistiot

Olet hakemamme henkilö, mikäli:

• tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti
• pidät yllä hyvää yhteistyötä suhteessa eri sidosryhmiin ja edustat yritystä uskottavasti ja jämäkästi kaikessa tekemisessäsi
• kykenet tekemään perusteltuja päätöksiä nopeallakin aikataululla ja paineen alaisena
• haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aito halu oppia ja kehittyä

Arvostamme:

• soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja/tai vahvaa teknistä osaamista
• kokemusta projektinhallinta- ja/tai työnjohtotehtävistä sekä kokemusta ihmisten johtamisesta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
• itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
• matkustusvalmiutta

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Site Supervisor”.

Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell maanantaisin klo 12-15 välisenä aikana, +358 50 5907053.

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.

 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.