Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Tekninen ostaja

Apply

Lähde Meriman menestystarinan matkaan – Haemme nyt voimakkaan kasvumme tueksi TEKNISTÄ OSTAJAA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Teknisenä ostajana vastuullesi annetaan rakenteellisesti vaativien ja laajojen laivasisustusprojektien rakenneratkaisuihin liittyviä hankintoja. Olet osa dynaamista hankintatiimiämme ja itse työskentely tapahtuu projektitiimeissä.

Työpisteesi voi Turun sijaan sijaita myös Helsingin tai Rauman toimistollamme.

Työtehtäviisi kuuluu mm. sisustusprojektien esisuunnittelun ohjaamista ja niihin liittyvien hankintakokonaisuuksien rajaamista ja suunnittelua. Kilpailutat hankintoja ja valitset parhaimmat rakenneratkaisut korkea laatu ja kustannustehokkuus fokuksena. Kaupalliset ja tekniset neuvottelut kuuluvat oleellisena osana työpäivääsi. Teet vahvaa kehitystyötä toimittajien ja toimittajaverkostojen kanssa. Lisäksi teet ajoittain toimitusvalvontakäyntejä toimittajillamme.

Sinulla on mahdollisesti teknisen tai rakennuspuolen koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus myynti- tai hankintatehtävistä. Aiempi tausta laivanrakennuspuolesta on ehdottomasti sinulle eduksi, jolloin ymmärrät valmiiksi tietyt laivasisustusprojektien lainalaisuudet. Työssäsi tarvitset myös AutoCAD-osaamista.

Tehtävä edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustaa Suomessa Merima Oy:n eri toimipisteissä sekä toimittajilla niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Odotamme valittavalta henkilöltä:

 • hankintaprosessien osaamista ja tuntemusta
 • ohutlevyjen, alumiiniprofiilien, liimaamisen ja hitsauksen valmistusmenetelmien tuntemusta
 • hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • taitoa ja kykyä toimia myyntitiimien vastaparina
 • vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa
 • kehityshalukkuutta sekä kehittävän palautteen vastaanottokykyä
 • tarkkuutta yksityiskohdissa, mutta myös suurien kokonaisuuksien hahmottamista
 • hyvää paineensietokykyä sekä analyyttisyyttä ajattelutapaa
 • joustavuutta työaikojen suhteen tarvittaessa

Mitä Merima tarjoaa sinulle?

Meriman tilauskanta on laaja, pitkälle tulevaisuuteen ulottuva ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia.

Tarjoammekin sinulle mahdollisuuden päästä maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset haastamaan itseäsi ainutlaatuisissa projekteissa.

Sinua odottaa viihtyisä työympäristö sekä mukava työporukka, joka työskentelee yhdessä tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä menestyvän talon edut.  Olemme työnantajana joustava ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.  Yrityskulttuurimme on kehityshenkistä ja samaa toivomme myös uudelta tiimiläiseltämme.

Teknisen ostajan tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Merima Oy:n rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hae paikkaa täyttämällä Suomen Henkilöstötalon sähköinen lomake hakulinkin kautta ( http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/20629897 ) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Tekninen ostaja – Merima”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Viimeinen hakupäivä on su 1.3.2020. Haethan paikkaa kuitenkin pikaisesti, sillä hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalon HR-konsultti Tuija Kantoluodolta arkisin klo 8-17 välillä numerosta 010 2306 524 tai sähköpostitse tuija.kantoluoto@henkilostotalo.fi

Kesätyöntekijä taloushallintoon

Helsinki

Apply

Etsimme Helsinkiin oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista taloushallinnon assistenttia n. 4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt voivat alkaa osa-aikaisesti heti sopivan henkilön löydyttyä ja mahdollista on, että työsuhdetta jatketaan osa-aikaisena myös kesän jälkeen. Työpaikka sijaitsee yhtiömme päätoimipaikassa Helsingin Heikinlaaksossa.

Työskentelet hallinnon ja taloushallinnon tiimissämme ja tehtäväsi koostuvat lähtökohtaisesti monipuolisista ja rutiininomaisista taloushallinnon tehtävistä. Työtehtäväsi sisältävät mm. laskujen käsittelyä (esim. ostolaskujen esitarkastus, alustava tiliöinti, ostolaskujen siirrot oikeille henkilöille sekä tarkastusjonojen tarkkailu ja käyttäjien tuki tarkastuksessa).

Hyvä ymmärrys ostoreskontran hoidosta ja kirjanpidosta auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Tulet toimimaan yhteistyössä yrityksen sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joka edellyttää sinulta hyviä tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi tulet käyttämää aktiivisesti yrityksessä käytössä olevaa toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään sopiva koulutustausta (esim. merkonomi, tradenomi)
 • aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen), saksan kielen taito katsotaan eduksi

Toivomme sinulta:

 • vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • huolellisuutta ja tarkkuutta
 • aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta
 • joustavuutta
 • eduksesi katsomme myös hyvän Excel-osaamisen

Sovit hyvin työyhteisöömme, jos olet positiivinen, utelias, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää rutiineja taikka haasteita.

Tarjoamme sinulle kesätyön kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi innostavassa työyhteisössä mielenkiintoisen toimialan parissa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 6.3.2020), sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä “Taloushallinnon assistentti”.

Design Manager

Apply

Design Managerin tehtävässä otat vastuun Meriman suunnittelun strategiasta ja kehityksestä. Toimit Meriman sisustusalueiden pääsuunnittelijana varmistaen laadun ja yhdenmukaiset käytännöt. Teet tiiviisti yhteistyötä projektiorganisaatiomme, tuotannon sekä muiden sidosryhmien kanssa ja osallistut tarvittaessa asiakaspalavereihin. Etsit aktiivisesti suunnittelun yhteistyökumppaneita, osallistut tarjouskyselyihin sekä suunnittelusopimuksien laatimiseen. Seuraat ja ohjaat myös alihankkijoiden suunnittelutyötä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on laajaa kokemusta ja osaamista laivojen sisustusalueiden suunnittelusta. Olet kokenut esimies, ohjaat tiimejä tavoitteellisesti ja kykenet jatkuvasti etsimään uusia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja. Joukkoomme sopii parhaiten joustava tiimipelaaja, joka reagoi vaihtuviin tilanteisiin nopeasti. Hallitset AutoCadin sekä 3D-suunnittelun ja käytät arjessa sujuvasti englantia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Meriman rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset. Meriman tilauskanta on laaja ja pitkälle tulevaisuuteen ulottuva, ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia. Pääset työskentelemään vakaavaraisessa perheyrityksessä, joka tähtää kansainväliseen kasvuun erinomaisen maineen siivittämänä. Toimipaikkasi voi sijaita Helsingissä tai Turussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Design Manager ”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell (puh. 050 590 7053) arkisin klo 8-16.

Kesätyöntekijöitä laivanrakennusalan hankintatoimeen

Helsinki

Apply

Etsimme hankintafunktioomme kesätyöntekijää työskentelemään ostojen parissa. Tehtävä on määräaikainen. Työpaikka sijaitsee yhtiömme pääkonttorissa Helsingissä.

Päivittäiset työtehtäväsi laivasisustusprojekteissa sisältää erilaisia materiaalien selvitystöitä, ostoja, tehtyjen tilausten seurantaa ja yhteydenpitoa toimittajiin sekä laskujen tarkastusta. Toimenkuva voi laajentua osaamisesi kehittyessä. Raportoit tavoitteidesi etenemisestä projektitiimillesi sekä hankinnan esimiehellesi.

Edellytämme sinulta teknisen alan opintoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kohtuullisia IT-taitoja. Tehtävässä menestyminen vaatii runsaasti kommunikointia eri sidosryhmien kanssa sekä positiivista ja itseohjautuvaa asennetta työhön. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kartuttamaan arvokasta hankinnan osaamista mukavassa työympäristössä ja kansainvälisessä yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi. Käy tutustumassa Merimaan kotisivuillamme merima.fi.

Työ voi alkaa toukokuun 2020 lopulla ja kestää sopimuksen mukaan 3-4 kuukautta. Työsuhteen jatkoa katsotaan kesän jälkeen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/kesäostaja”.

Project Manager

Suomi, Eurooppa

Apply

Projektipäällikkönä vastaat vaativien laivasisustusprojektien johtamisesta sekä tuloksellisesta ja laadukkaasta läpiviennistä. Tehtävään kuuluu mm. kokonaistoimitusten suunnittelu, aikataulutus, resursointi, ohjaus ja koordinointi, muutosten hallinta, sisäinen raportointi sekä raportointi asiakkaalle. Projektin talouden hallinta sekä erityisesti kustannusten seuranta ovat tärkeässä roolissa. Projektipäällikön tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin, suunnittelun, oston, tuotannon sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee projektista riippuen Suomessa tai muualla Euroopassa.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet kiinnostunut haastavista projekteista, projektityöskentely on sinulle tuttua ja osaat puuttua asioihin nopeasti ja ajoissa. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta laivanrakennusprojekteista
 • kokemusta vaativista projektinhallintatehtävistä
 • kokemusta esimiestehtävistä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamisuutta ja joustavuutta
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • suunnittelu- ja organisointikykyä
 • matkustusvalmiutta

Arvostamme:

 • vahvaa esimiesosaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
 • yrittäjämäistä asennetta

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Project manager”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell maanantaisin kello 12.00 – 15.00 välisenä aikana (puh. +358 50 5907053).

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.