Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Head of Financial Accounting and Control

Helsinki

Apply

Hei sinä kirjanpidon ammattilainen! Kaipaatko uusia tuulia urallesi? Barona hakee Merima Oy:lle Helsinkiin henkilöä Head of Financial Accounting and Control rooliin. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaamme tarjoaa työpaikan mielenkiintoisella toimialalla sekä mahdollisuuden päästä kehittämään taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. Tämä työ tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Tehtävässä vastaat yrityksen pääkirjanpidon koko prosessista tilinpäätöksineen. Pääasialliset työtehtäväsi ovat mm. kuukausittain tehtävät kirjanpidon muistiot, reskontrien täsmäytys pääkirjaan, kuukausittaiset alv-tilitykset sekä sijoitusten raportointi ja arvostuskirjaukset tarvittaessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muiden kuukausi-ilmoitusten tekeminen (verottaja, tilastokeskus, tulli), maksuliikenteen hoito sekä raportointiin liittyvät tehtävät. Vastaat myös konsernitilinpäätöksestä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on taloushallinnon prosessien kehittäminen vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia.

Tehtävässä menestymisen kannalta tarpeen on soveltuva kaupallinen koulutus sekä vähintään viiden (5) vuoden kokemusta keskisuuren yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Sinulla on taloushallinnon prosessien vahvaa ymmärrystä ja halua kehittää prosesseja. Pääasiallinen työkaluasi on V10 -järjestelmä, jonka hyödyntämistä tulet kehittämään. Nautit siitä, että sinulla on oma vastuualueesi etkä epäröi tarttua uusiin haasteisiin ja kannat vastuuta omasta ammatillisesta kehityksestäsi. Olet analyyttinen ja hahmotat kokonaisuuksia. Kokemus projektimaailmasta on etu.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat kehityssuuntaisen ajattelutavan ja hyvät kommunikointitaidot. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuistko? Hae työpaikkaa Baronan kautta tästä.

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.