careers-hero-icon.png

Join us!

Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions

TECHNICAL PURCHASER

HELSINKI & TURKU

Apply

TECHNICAL PURCHASER

Tässä tehtävässä työskentelet laivasisustusprojektien rakenneratkaisuihin liittyvien hankintojen parissa. Teknisenä ostajana olet vastuussa rakenteellisesti vaativien, laajojen kokonaisuuksien hankinnasta. Tehtävässä menestyminen vaatii runsaasti kommunikointia eri sidosryhmien kanssa. Säännöllinen vakituinen työntekopaikkasi sijaitsee joko Turussa tai Helsingissä.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

* hankintakokonaisuuksien rajaaminen ja suunnittelu

* hankintojen kilpailuttaminen

* toimitusvalvontakäynnit toimittajilla

* toimittajiin ja toimittajaverkostoon liittyvä kehitystyö

* kaupalliset ja tekniset neuvottelut

Olet etsimämme henkilö, jos omaat kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä aikaisempaa relevanttia työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa kykyä omaksua uusia asioita sekä kykyä sietää painetta ja muuttuvia tilanteita. Myös projektien ja suurien kokonaisuuksien hallinta ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi edellytämme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* asiantuntemusta rakenneratkaisuista

* itseohjautuva työote

* hyvä ongelman ratkaisukyky

* neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä
* kykyä joustaa työaikojen suhteen tarvittaessa

* matkustushalukkuutta

Suureksi eduksi katsomme, jos omaat kokemusta:

* Rakentamisen alalta

* ERP- järjestelmistä

* suunnitteluohjelmista (esim. Autocad)

* MS Project -ohjelmasta

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Technical Purchaser”. Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Suutari (puh. 040 757 3527) keskiviikkoisin klo. 16.00-17.00.

Design Engineer

HELSINKI & TURKU

Apply

Design Engineer

Design Engineer tehtävässä toimit Meriman sisustusalueiden varustelukuvien suunnittelijana ja teknisenä asiantuntijana aina lähtötietojen hankinnasta asennusteknisiin asioihin saakka. Työ vaatii asiantuntijalta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta asioiden selvittelyyn sekä ratkaisujen hakemiseen. Tehtävään kuuluu teknisen konsultoinnin lisäksi olennaisena osana tarvittavien työohjeiden, piirustuksien ja asennuskuvien sekä materiaalilistojen valmistelu. Design Engineerin tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotannon, projektiorganisaatiomme sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Turussa.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

omaat yli 5 vuoden kokemuksen risteilijöiden sisustusalueiden varustelusuunnittelusta. Ongelmienratkaisu kuuluu vahvuuksiisi sekä olet oma-aloitteinen, itsenäinen, järjestelmällinen ja kykenet työskentelemään myös paineen alla. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia, kehittyä ja kehittää uutta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa (suullista ja kirjallista) englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin tarvittaessa.

Edellytämme sinulta:

 • Yli 5 vuoden kokemuksen risteilijöiden sisustusalueiden varustelusuunnittelusta
 • Kykyä lukea erilaisia teknisiä piirustuksia
 • Vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • Laivanrakennuksen sisustusalueiden sääntötuntemusta
 • AutoCAD-ohjelman hallinta
 • Perus ATK-taidot (Microsoft Office)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • Järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
 • Ajokortti

Arvostamme:

 • Mekaniikkasuunnitteluohjelman käytön hallinta (esim. jokin seuraavista ohjelmista: Inventor, SolidWorks, Vertex tms.) katsotaan eduksi

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Design Engineer ”. Lisätietoja tehtävästä antaa Nikke Krook (puh. 040 5643 496) keskiviikkoisin klo. 9.00-12.00.

Purchaser

HELSINKI & TURKU

Apply

PURCHASER

Oletko kiinnostunut projektihankinnoista, oppimishaluinen ja motivoitunut? Omaatko lisäksi kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä itseohjautuvan asenteen työntekoon? Kiinnostaako sinua ostajan tehtävät haastavissa projekteissa? Etsimme nyt ostajaa osaksi hankintatiimiämme. Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laivasisustusprojektien hankintojen parissa. Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät ostojen tekemistä, kustannustehokkaiden vaihtoehtojen ja hintojen hankkimista sekä tehtyjen tilausten seurantaa. Tulet toimimaan yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa ja osallistumaan paljon palavereihin. Työ vaatii runsaasti kommunikointia eri tahojen kanssa. Suuri osa työajastasi kuluu myös erilaisten ongelmien ja haasteiden selvittämiseen, esimerkiksi tilausten viivästyksiin liittyen.

Työ sisältää siis paljon muuttuvia tilanteita, mutta myös paljon rutiineja. Työntekopaikkasi sijaitsee joko Turussa tai Helsingissä.
Työtehtäviisi kuuluu mm.:

* Materiaalien selvittäminen

* Materiaalitoimittajien selvittäminen ja kilpailuttaminen

* Tarjouspyyntöjen ja -vertailujen tekeminen

* Ostotilausten tekeminen
* Toimitusten seuranta

* Toimitusvalvontakäynnit toimittajilla

* Laskujen tarkastus
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
* Erilaisten ongelmien ja haasteiden selvittäminen

Kuulostaako tehtävänkuvaus kiinnostavalta? Kyseinen tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta projektiostamisen parissa mukavassa työympäristössä ja kansainvälisessä yrityksessä.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Olet etsimämme henkilö, jos omaat kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä aikaisempaa relevanttia työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa kykyä omaksua uusia asioita sekä kykyä sietää painetta ja muuttuvia tilanteita. Myös kokonaisuuksien hallinta ja ns. rutiinien sietokyky ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää, etenkin kirjallista, englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* kaupallinen tai tekninen koulutus
* kyky sietää sekä painetta että rutiineja
* itseohjautuva työote ja oppimishalukkuutta

* neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä
* hyvä suomen ja englanninkielen taito
* kykyä joustaa työaikojen suhteen tarvittaessa

* matkustushalukkuutta

Suureksi eduksi katsomme, jos omaat kokemusta:

* ostajan työtehtävistä
* ERP- järjestelmistä

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Purchaser”. Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Suutari (puh. 040 757 3527) keskiviikkoisin klo. 16.00-17.00.

Production Designer

Helsinki & Turku

Apply

Production designer

Production designerin tehtävässä toimit oman tuotantomme tuotteiden teknisenä asiantuntijana vastaten tuotteen koko elinkaaresta – aina lähtötietojen hankinnasta asennusteknisiin asioihin saakka. Työ vaatii asiantuntijalta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta asioiden selvittelyyn sekä ratkaisujen hakemiseen. Tehtävään kuuluu teknisen konsultoinnin lisäksi olennaisena osana työohjeiden, piirustuksien ja asennuskuvien sekä hankintalistojen valmistelu. Production designerin tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotannon, projektiorganisaatiomme sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

omaat teknisen koulutuksen ja/tai relevanttia kokemusta teknisestä suunnittelusta. Ongelmienratkaisu kuuluu vahvuuksiisi sekä olet oma-aloitteinen, itsenäinen, järjestelmällinen ja kykenet työskentelemään myös paineen alla. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa (suullista ja kirjallista) englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

 • soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai relevanttia kokemusta teknisestä suunnittelusta (vähintään 2-3 vuotta)
 • Osaamista tuotannon teknisten kuvien suunnittelusta
 • Kykyä lukea erilaisia teknisiä piirustuksia
 • AutoCAD-ohjelman hallinta
 • Mekaniikkasuunnitteluohjelman käytön hallinta (esim. jokin seuraavista ohjelmista: Inventor, SolidWorks, Vertex tms.)
 • Perus ATK-taidot (Microsoft office)
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • Matkustusvalmiutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • ajokortti

Arvostamme:

 • Laivanrakennuksen sisustusalueiden sääntötuntemusta
 • vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Production designer”. Lisätietoja tehtävästä antaa Sakari Mäkinen (puh. 041 535 1250) keskiviikkoisin klo. 9.00-12.00.

 

Site Supervisor

Finland & International

Apply

We are recruiting Site Supervisors!

Please, send your application and CV via apply function or email to careers@merima.fi.

Project Manager

Helsinki, Finland & International

Apply

PROJECT MANAGER

Projektipäällikkönä vastaat vaativien laivasisustusprojektien johtamisesta sekä tuloksellisesta ja laadukkaasta läpiviennistä. Tehtävään kuuluu mm. kokonaistoimitusten suunnittelu, aikataulutus, resursointi, ohjaus ja koordinointi, muutosten hallinta, sisäinen raportointi sekä raportointi asiakkaalle. Projektin talouden hallinta sekä erityisesti kustannusten seuranta ovat tärkeässä roolissa. Projektipäällikön tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. myynnin, suunnittelun, oston, tuotannon sekä muiden eri sidosryhmien kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

olet kiinnostunut haastavista projekteista, projektityöskentely on sinulle tuttua ja osaat puuttua asioihin nopeasti ja ajoissa. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. Haluat menestyä työssäsi sekä sinulla on aitoa halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja lähestyt asioita positiivisesti. Kansainvälinen ympäristö edellyttää lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä matkustushalukkuutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta vaativista projektinhallintatehtävistä
 • kokemusta esimiestehtävistä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamisuutta ja joustavuutta
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • suunnittelu- ja organisointikykyä

Arvostamme:

 • vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
 • yrittäjämäistä asennetta
 • aiempaa kokemusta laivanrakennusalalta

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Project Manager”. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Mäkiranta (puh. 050 544 1257) tiistaisin klo 15.00-17.00.

 

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application.

 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.