Benefits

careers-benefits-01.png

Health

We provide good healthcare benefits

careers-benefits-02.png

Wellness

Employee wellbeing is important for us

careers-benefits-03.png

Work-Life Balance

We appriciate flexibility

careers-benefits-04.png

Compensation

We offer great opportunities

careers-benefits-05.png

Learning and Development

Training and development are our key topics

careers-benefits-06.png

Experience

We offer work experiences that are hard to find elsewhere

Open positions (scroll right)

Payroll & HR Specialist

Helsinki

Apply

Etsimme aktiivista ja ammattitaitoista Payroll & HR Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Merima Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa, mutta tehtävää voi hoitaa myös osittain etänä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Monipuolinen toimenkuvasi muodostuu palkkahallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Pääasiallisia tehtäviäsi ovat toimi- ja tuotantohenkilöiden tunti- sekä kuukausipalkkojen laskenta, tuntikirjausten valvonta ja ylläpito, viranomaisilmoitukset ja muut kuukausittaiset raportit. Opastat esimiehiä sekä henkilökuntaa palkkoihin liittyvissä asioissa, mm. lainsäädännön ja työehtosopimuksen tulkinnassa. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy myös muita palkkahallintoon liittyviä töitä, kuten matka- ja kululaskujen käsittely, korvaushakemusten tekeminen sekä erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen.

Työpöydältäsi tulee löytymään myös henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä/osa-alueita, joita ovat mm. työsopimukset, työterveys, vuosilomalistat, henkilöstökyselyt, HR-raportointi ja mahdollisesti kiinnostuksesi mukaan myös rekrytointi, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Tehtävässäsi raportoit HR Managerille, joka on esihenkilösi ja jonka kanssa muodostatte kahden hengen HR-tiimin.

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, etenkin palkkahallinnon osalta sekä suomen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että olet tarkka, organisointikykyinen ja itsenäinen numeroihminen, joka omaa erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla pysyy langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi sekä työkenttääsi tarttumalla rohkeasti uusiin haasteisiin.

Edut

Merima Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, joka muokkautuu osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjolla on mukavat työkaverit ja heidän antama tuki sekä hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä pikaisesti ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen yhteistyökumppanimme Poolian kautta : https://www.poolia.fi/payroll-hr-specialist-helsinki-6237336/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Open Application

Apply

We are always looking for talented people to join our team. Please feel free to send us your application to e-mail: careers@merima.fi.